Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

Ohrozená svadobná hostina

Zvolen - Dnes už pani Pavlíčková chcela, aby jej svadobný deň končiaci hostinou bol podľa jej predstáv, preto si organizáciu nechceli nechať na poslednú chvíľu. „Keďže sme plánovali cirkevný obrad dlho dopredu, zavčasu sme si vyberali aj hotel, v ktorom by sa mala konať hostina. Hoci termín svadby sme mali určený na 3. septembra, miestnosť na hostinu sme si išli objednať už koncom marca. Pracovníčka Hotela Kráľová nám ukázala priestory a zobrala od nás rezerváciu s tým, že menu a počet hostí, ktorí využijú aj hotelové izby, upresníme neskôr. Prostredníctvom mailu sme sa s ňou dohodli na podrobnostiach a rezerváciu nám potvrdila. Po tejto správe sme s manželom zostali spokojní, že túto časť vybavovačiek máme za sebou. Začiatkom júla som sa rozhodla v tomto hoteli zastaviť osobne a zaplatiť zálohu. Vtedy mi tá istá pracovníčka oznámila, že na náš termín majú inú rezerváciu pre šesťdesiat hostí, ktorú si pred tým nevšimla, a ospravedlnila sa. Chápem, že ľudia robia chyby a môže dôjsť k omylu. Čo nás sklamalo, je to, že nám stornovanie rezervácie včas neoznámili. Mali k dispozícii moje telefónne číslo i mailovú adresu a tiež telefón mojej matky. Jednoducho si myslíme, že hotelu sa lepšie oplatila akcia so 60 hosťami, ako svadba s dvadsiatimi. Preto považujeme jednanie pracovníkov za neseriózne. Nemusím ani spomenúť, aké problémy nám spôsobili. Dva mesiace pred svadbou, keď sme už na pozvánkach mali vytlačenú adresu hotela, keď bolo ťažko nájsť priestory na hostinu v iných hoteloch, pretože boli obsadené, sme zažívali poriadny stres. O rozčarovaní som napísala aj majiteľovi hotela, ale doteraz sme nedostali žiadnu odpoveď,“ sťažovala sa pani Pavlíčková. Jej slová sme si overovali priamo v Hoteli Kráľová. Jeho riaditeľka Jana Mlynárová nám situáciu okolo takmer zmarenej hostiny opísala inak. Podľa nej už pri prvom stretnutí s budúcou nevestou zarezervovali bar hotela, pretože jedáleň v tom čase bola zarezervovaná pre inú akciu. Taktiež priznala, že o tom so zákazníčkou nehovorili. Až keď pani Pavlíčková prišla v júli zaplatiť zálohu, ukázali jej priestory baru, kde sa svadba mala konať. „Nesúhlasila s touto miestnosťou a trvala na jedálni, ktorá však bola už rezervovaná,“ povedala nám riaditeľka a dodala: „Je pravda, že väčšia akcia je pre nás výhodnejšia, ale v tomto prípade sme nikoho neuprednostnili. Snažíme sa každému vyjsť v ústrety. Napriek tomu, že hotel máme permanentne obsadený, lebo u zákazníkov máme dobré meno, vážime si každého klienta, ktorý má záujem o naše služby. Aj pani Pavlíčkovej sme držali rezerváciu baru do posledného dňa.“

Skryť Vypnúť reklamu

Táto takmer zmarená svadobná hostina len potvrdzuje, že komunikácia medzi ľuďmi je základným predpokladom porozumenia.

J. SCHVARZBACHEROVÁ

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. INEKO: Základná škola v Svätom Jure je najlepšia na Slovensku
  2. Hygge ako životný štýl
  3. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  4. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  5. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  6. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  7. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  8. Absolventi Paneurópskej vysokej školy majú takmer najvyšší plat
  9. Pandemická kríza urobila obrovské PR online vzdelávaniu
  10. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  1. Garmin predstavuje Lily, svoje najmenšie inteligentné hodinky
  2. Babylon Berlín: Najdrahší nemecký seriál
  3. Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok
  4. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  5. Závod zamestnáva 500 ľudí. Tatravagónka v Trebišove má 50 rokov
  6. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí, ako sa stravovovať zdravo
  7. Počas koronakrízy vzrástli obavy z dopadov práceneschopnosti
  8. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  9. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  10. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  1. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 20 417
  2. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 18 996
  3. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 18 370
  4. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí 11 767
  5. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 8 234
  6. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 7 903
  7. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 7 531
  8. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 7 355
  9. Ohlúpli sme počas Covid roka? 7 180
  10. Ekologická móda? Slovenská firma dokazuje, že to ide 7 047
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Zvolen - aktuálne správy

Premiér Igor Matovič ukazuje výsledky prvého kola testovania.

Poradia sa od včera zmenili.

9m
Kováčová (v žltom) počas jesennej časti sezóny 2020/2021.

Hráči najlepšieho tímu z regiónu sa pripravujú individuálne, museli zrušiť prípravný zápas s Petržalkou.

7 h
Detva uspela vo Zvolene po nájazdoch

Podpoľanci vyhrali v tejto sezóne nad Zvolenom už tretíkrát.

20 h
Odberné miesto na covid.

Zvolen patrí medzi lepšie okresy.

23 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Zvolen patrí medzi lepšie okresy.

23 h

Po páchateľoch polícia intenzívne pátra.

26. jan

Výhrady zástupcov dolných Kysúc boli oprávnené.

24 h

Naše obce a mestá sa testovania zhostili na jednotku, hoci na prípravu mali len pár dní.

26. jan

Už ste čítali?